Een moderne kijk op engineering

Historie

PPV Engineering is in 1995 als advies- en constructiebureau opgericht door Rein van der Velde.  Een belangrijke drijfveer hiervoor was om kennis op het gebied van het berekenen en tekenen van drukvaten en pijpleidingen voor Noord Nederland te behouden. In 1998 is Willem Bazuin partner geworden in PPV Engineering.

Waar Rein door de jaren heen steeds ervarener is geworden op het gebied van sterkteberekeningen en het maken van tekeningen van drukvaten, pijpleidingen en staalconstructies voor de olie-, gas-, chemische en voedingsmiddelen industrie. Hieruit is de afdeling Stress Engineering voortgekomen.

Is Willem als projectleider veelal gedetacheerd voor het uitvoeren van multidisciplinaire projecten. Zowel kleine opdrachten maar ook langlopende en zeer complexe projecten. Hieruit is de afdeling Design Engineering ontstaan.

In 2017 is Rein van der Velde terug getreden en is een nieuwe partner aan PPV Engineering toegetreden, Jan Klink. 

Gezien de referentie lijst is PPV Engineering in de loop van de jaren uitgegroeid tot een team van ervaren mensen welke diverse multidisciplinaire projecten uitvoeren.

Vanaf 2013 komen er jaarlijks nieuwe collega’s bij, ervaren engineers maar ook starters. Door deze groei is in 2018 het kantoor uitgebreid en heeft elke afdeling nu zijn eigen ruimte.

© 2024 - PPV Engineering
Webontwikkeling door Convident